KARKAS

Bakwijze & opwarmtijden

Een woordje uitleg bij het opwarmen van onze gerechten! 

Mochten er nog vragen of iets onduidelijk zijn kan je ons ook steeds bereiken op 02/315.57.48 

Alvast bedankt voor je bestelling! 

Wouter, Kato en het hele Karkas-team! 


Oven MIX

Verwarm de oven op 180°C, hetelucht, doe de hapjes in een ovenschaal en bak gedurende 8 minuten.


Frituur MIX

Verwarm de friteuse voor op 170°C en bak de hapjes gedurende 5 minuten. 


Duo van kaas- en garnaalkroketten

...

Feestelijk vispannetje

OVEN: 20-30 minuten, hetelucht op 160°C

MICROGOLF: 5 minuten, 600-800W


Ravioloni van kreeft met zeekraal en oesterzwammen

OVEN: 20-30 minuten, hetelucht op 160°C

MICROGOLF: 4 minuten, 600-800W


Ravioloni van truffel en eekhoorntjesbrood

OVEN: 20-30 minuten, hetelucht op 160°C

MICROGOLF: 4 minuten, 600-800W


"Cocotte" van langoustine, kabeljauw, kokkels en zuiderse groenten

OVEN: 20-30 minuten, hetelucht op 160°C

MICROGOLF: 5 minuten, 600-800W


"Cocotte" van wild met wintergroenten

OVEN: 20-30 minuten, hetelucht op 160°C

MICROGOLF: 5 minuten, 600-800W


"Cocotte" met feestelijk geroosterde groenten met crème van pastinaak

OVEN: 20-30 minuten, hetelucht op 160°C

MICROGOLF: 5 minuten, 600-800W


Everzwijnfilet met portosaus, witloof, bospaddenstoelene en gevuld appeltje met veenbessen

EVERZWIJN:

OVEN: 15 minuten, HETELUCHT op 160°C, deksel verwijderen

MICROGOLF: 4 minuten, 600 - 800W

WITLOOF, BOSPADDENSTOELEN EN GEVULD APPELTJE:

OVEN: 20-30 minuten, HETELUCHT op 160°C, deksel verwijderen

MICROGOLF: 5 minuten, 600-800W


Gevulde kwartel met fine champagnesaus, witloof, bospaddenstoelen en appeltje met veenbessen

KWARTEL:

OVEN: 30 minuten, HETELUCHT op 160°C, deksel verwijderen

MICROGOLF: 6 minuten, 600 - 800W

WITLOOF, BOSPADDENSTOELEN EN GEVULD APPELTJE:

OVEN: 20-30 minuten, HETELUCHT op 160°C, deksel verwijderen

MICROGOLF: 5 minuten, 600-800W


Moelleux van chocolade

OVEN: 10 minuten, HETELUCHT op 200°C, BAKJE VERWIJDEREN

MICROGOLF: 30 seconden, 800W


WARM groentenbuffet

OVEN: 20 - 30 minuten, HETELUCHT op 160°C, deksel verwijderen

MICROGOLF: 5 minuten, 600 - 800W


Gratin

OVEN: 20 - 30 minuten, hetelucht op 160°C, deksel verwijderen, GEEN GRILL

MICROGOLF: 5 minuten, 600-800W


Puree van butternut

OVEN: 20- 30 minuten, hetelucht op 160°C, deksel verwijderen

MICROGOLF: 5 minuten, 600-800W


Kroketten

...

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x